O nama

Metalna galanterija Vučetić osnovana je 1975 god. sa sjedištem u Zagrebu, Ilica 69. Vodeća tvrtka u proizvodnji metalnih ukrasa za cipele, torbe, odjeću i bižuteriju, u mogućnosti smo zadovoljiti najzahtjevnije potrebe s tržišta. Materijali koje koristimo su zamak, mesing i željezo sa svim završnim obradama.

Kopče, ringe, uglići, ukrasne nitne, karabineri i raznorazni ukrasi obrađuju se ručno i pod budnim okom našeg tima koji obraća pažnju i na najmanji detalj, nakon čega su spremni za postavljanje na odjeću i obuću.

Našim klijentima u svakom trenutku stojimo na raspolaganju i možemo izvršiti ekskluzivnu narudžbu. Garantiramo kratke rokove isporuke, neovisno o mjestu dostave. Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalan tim omogućuju Vam vrhunsku kvalitetu po prisupačnim cijenama jer smo mi tvrtka koja ne samo da radi, već i voli svoj posao i upravo nam zbog toga klijenti ukazuju povjerenje.

Krajem rujna 2014. godine, Metalna galanterija, vl. Zlatko Vučetić, započela je provedbu projekta Uvođenje novih tehnologija u poslovno-proizvodni proces.

Implementacijom projektnih aktivnosti, ostvarit će se povećanje produktivnosti i kapaciteta u pojedinim segmentima proizvodnje te dodatne marketinške aktivnosti.

Comments are closed.